De T-week komt er aan!

De T-weekcommissie is al een aantal maanden bezig met de organisatie van de 38e T-week. Zoals elk jaar hopen we dit jaar van 28 juni tot 4 juli weer dertig (toekomstig) ontwikkelingswerkers te trainen in basis technische vaardigheden. Een technische achtergrond is geen vereiste. Tijdens deze zeer leerzame week leer je allerlei vaardigheden die van pas komen als je op jezelf bent aangewezen, zoals een lekke autoband vervangen of een waterleiding repareren. De T-week is het grootste evenement van de WOT en is altijd een groot succes voor zowel cursisten als onze vrijwilligers.

We hebben ons tot doel gesteld naast het gebruikelijk hoge aantal tropenartsen in de cursistengroep ook andere doelgroepen te bereiken. Graag zien we bestuursleden en vrijwilligers van particuliere initiatieven, of studenten die voor langere tijd projecten in ontwikkelingslanden bezoeken. Onze commissie bestaat uit creatieve en enthousiaste WOT-leden die ons helpen ons te profileren op diverse websites, fora en in tijdschriften.

Ga naar onze website www.t-week.nl om meer te lezen over de T-week, kennis te maken met de commissie en je in te schrijven als cursist.

T-weekcommissie 2015
Marleen, Jascha, Thom, Ralph, Victor, Jeroen, Lars en Janke

Leave a Reply