Donateurs

Donateurs

Draagt u de WOT een warm hart toe, en wilt u op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de WOT? Dan kunt u voor een minimum bedrag van €25 per jaar donateur van de WOT worden. In ruil krijgt u een welkomstgeschenk, elk jaar het jaarverslag thuisgestuurd en onze eeuwige dankbaarheid! Als u donateur wilt worden, neem dan contact met ons op.

Donaties

Behalve betalende leden en donateurs ontvangt de WOT ook regelmatig donaties van bedrijven, organisaties en individuen. Daarbij gaat het soms om het financieren van specifieke projecten, zoals het ontwikkelen van een bepaald type windmolen of de organisatie van de T-week. En soms om algemene steun aan de WOT.

Als tegenprestatie voor donaties zijn er een aantal dingen mogelijk. Zo kan de WOT een workshop organiseren waar de deelnemers zelf een eenvoudige waterpomp maken. Of de WOT verzorgt een lezing over een onderwerp gerelateerd aan technologie voor ontwikkeling, of een rondleiding over ons demonstratieterrein. Een verdere mogelijkheid is het afdrukken van logos van organisaties op publicatiemateriaal, T-shirts, cursusmappen, etc.

Draagt u de WOT een warm hart toe, of zoekt u een originele workshop voor uw medewerkers? Neem dan eens contact op met de WOT en we bespreken graag met u de mogelijkheden.