T-week commissie 2022

De T-week wordt elk jaar georganiseerd door een enthousiaste club vrijwilligers van de WOT. In het jaar 2022 zijn dat Woud, Jurre, Erik en Willem. Hieronder stellen ze zich voor.

Woud

Woud

Rijdt geen rondjes op een fiets van bamboe (want die is stuk) en wint wedstrijden voor auto’s op waterstof. Woud studeert net als Jurre geen werktuigbouwkunde meer. Zijn eigenlijke roeping is toch stiekem om full-time schilder te worden!

 

Jurre

Jurre

Heeft de mooie tijd als student werktuigbouwkunde achter zich gelaten en zich in het burgerleven gestort als process engineer bij Stork Thermeq. Ik ben enthausiast en actief WOTlid. Daarnaast rijd ik graag rondjes op de Mountainbike, de racefiets of op het ijs.

 

Erik

Erik

Nieuwste versterking van het T-week team en nieuw op de UT. Studeert BMT, wat opmerkelijk is voor een Wotter. Wel is hij al behoorlijk ingeburgerd in de gebruiken van de WOT en is altijd bij het kampvuur te vinden.

 

Willem

Willem

Zit al twee jaar in de T-week commissie en heeft door Corona nog steeds geen T-week meegemaakt. Hoopvol om dit jaar een T-week mee te maken. Studeert Creative Technology, heeft een bijbaan bij een computer winkel en onderhoudt deze website.
*Is minder retarded dan deze foto doet lijken.