T-week commissie 2024

De T-week wordt elk jaar georganiseerd door een enthousiaste club vrijwilligers van de WOT. In het jaar 2024 zijn dat Jelmer, Kasper, Colin en Woud. Hieronder komt nog een zeer stoere foto van deze machtige titanen. Voor nu moet je het doen met enkele zinnen tekst waarin de betreffende persoon op cryptische wijze omschreven wordt.

Jelmer

De originele, onvervangbare, enige echte motormuis. Hem zie je niet over het hoofd. Vraag in geen geval naar hybride warmtepompen.

Kasper

Nee maar, is dat niet rock & roll legende Elvis Presley in levende lijve? Vraag in geen geval naar medische protheses of naar gecensureerd bedrijfsgeheim ASML.

Colin

Allesweter, professioneel mopperkont en de enige echte student in deze commissie. Vraag in geen geval naar 64A stekkers en bloembollen, voordat je het weet zitten ze door het eten! 

Woud

Zijn krullen worden elk jaar tijdens de T-week geschoren voor het breien van een trui. Deze zal worden aangeboden bij zijn verwachte uittreden uit de T-weekcommissie in 2038. Vraag ook eens naar waterfilters, als je durft!