Kosten en voorwaarden

Het resultaat van een dag houtbewerken

De T-Week is bedoeld voor mensen zonder een technische opleiding die plannen hebben om naar een ontwikkelingsland te gaan, bijvoorbeeld om als tropenarts te gaan werken, stage te lopen of of ander werk te doen. De bedoeling is om de technische vaardigheid van ontwikkelingswerkers te vergroten, door de deelnemers kennis te laten maken met nuttige en veel voorkomende technieken, zoals houtbewerking, metselen, en autotechniek. Cursisten leren zelfstandig technische klussen te ondernemen en problemen op te lossen.

Deelname

De cursuskosten bedragen €420,- (Studenten*: €350,-). Bij de cursuskosten zijn het eten en de uitgebreide syllabus met daarin het lesmateriaal en het kamperen op ons terrein inbegrepen. De syllabus wordt standaard digitaal verstrekt, maar kan op aanvraag in boekvorm worden opgestuurd. Schrijf je hier in.

Inschrijving voor de cursus vindt plaats op basis van volgorde van aanmelding. Je aanmelding is definitief als de aanbetaling van €100 is ontvangen. Hierover krijg je een e-mail van ons. Het is niet mogelijk om maar een deel van de week deel te nemen.

Annulering:

  • Bij annulering voor 1 juni 2024 zal het volledige voorschot worden teruggestort.
  • Bij annulering na 1 juni 2024 zal het voorschot niet worden teruggestort.

*Voor deelnemers aan de NTC (Nederlandse tropen cursus) rekenen wij het normale tarief.