T-week commissie 2019

De T-week wordt elk jaar georganiseerd door een enthousiaste club vrijwilligers van de WOT. In het jaar 2018 zijn dat Judith, Woud, Lars en Victor. Hieronder stellen ze zich voor.

Judith

Deelnemer T-week 2017. Hier was ze zo enthousiast over dat ze er voor wilde zorgen dat de volgende editie net zo’n succes wordt. In het dagelijks leven verpleegkundige.

Menno Jan

Afgestudeerd als werktuigbouwkundige in Enschede. Momenteel aan het werk bij Philips waar hij iets doet met scheerapparaten. In zijn vrije tijd is hij nog regelmatig te vinden bij de WOT, en dit jaar zelfs in de T-week commissie. Hij houd ervan om bezig te zijn in de werkplaats.

Woud

Rijdt geen rondjes op een fiets van bamboe (want die is stuk) en wint wedstrijden voor auto’s op waterstof. Woud studeert net als Jurre werktuigbouwkunde, maar zijn eigenlijke roeping is toch stiekem om full-time schilder te worden.

Jurre

Rijdt wel rondjes op de velo maar ook op het ijs. Studeert net als de meeste Wotters werktuigbouwkunde. Het heeft de wot manier van werken dan ook al aardig onder de knie.