Kosten en voorwaarden

Het resultaat van een dag houtbewerken

De T-Week is bedoeld voor mensen zonder een technische opleiding die plannen hebben om naar een ontwikkelingsland te gaan, bijvoorbeeld om als tropenarts te gaan werken, stage te lopen of of ander werk te doen. De bedoeling is om de technische vaardigheid van ontwikkelingswerkers te vergroten, door de deelnemers kennis te laten maken met nuttige en veel voorkomende technieken, zoals houtbewerking, metselen, en autotechniek. Cursisten leren zelfstandig technische klussen te ondernemen en problemen op te lossen.

Deelname

De cursuskosten bedragen €390,-. Kun je aantonen dat je student* of werkzoekend bent, dan betaal je slechts €290,-. Bij de cursuskosten zijn het eten en de uitgebreide syllabus met daarin het lesmateriaal en het kamperen op ons terrein inbegrepen. De syllabus wordt standaard digitaal verstrekt, maar kan op aanvraag in boekvorm worden opgestuurd. Schrijf je hier in.

Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan de T-week. Inschrijving voor de cursus vindt plaats op basis van volgorde van aanmelding. Je hoort tijdig van ons of je ingeschreven bent.
*Let op je inschrijving is pas compleet nadat de aanbetaling van €100 is ontvangen.

*Voor deelnemers aan de NTC (Nederlandse tropen cursus) rekenen wij het normale tarief.

Annulering

Vóór 1 mei annuleren is kosteloos. Bij annulering na 1 mei dienen tenminste de gemaakte kosten van €35,- te worden voldaan. Bij annulering na 1 juni bedragen de annuleringskosten €100,-.